Over Ons 2017-12-28T05:48:19+00:00

Marc Altyzer

Mijn naam is Marc Altyzer en ben geboren op 17 juli 1984 in Geneve, Zwitserland.  In 1992 verhuisde ik met mijn zus, broer en moeder naar Nederland waar ik al snel mijn interesse voor het menselijk lichaam ontwikkelde.  Na mijn middelbare school heb ik ook gekozen om het CIOS te doen wat voor mij een opstap was voor de opleiding fysiotherapie.  In mijn carrière als fysiotherapeut ben ik continu op zoek naar kennis en technieken om mensen steeds beter en sneller van hun klachten af te helpen. Een andere grote passie voor mij is andere te helpen in het verder ontwikkelen, zowel op het gebied van kennis als op het gebied van fysieke conditie.

Op  zaterdag 5 juli 2014 kreeg ik het idee om video’s te maken om meer mensen te kunnen bereiken en hun van hun lichamelijke klachten af te helpen.  Dit idee is door ontwikkeld tot het resultaat wat jullie hier op deze website zien.

Naast mijn werk en deze website geniet ik van een andere grote passie naast mijn gezin en dat is wielrennen.  Ik vind het heerlijk om mijn zelf te pushen en mijn lichaam in top vorm te krijgen. Ook dit probeer ik over te dragen aan mijn medemens.

Bart Verbrugge

Mijn naam is Bart Verbrugge. Ik ben geboren in Hoorn net boven Amsterdam op 8 oktober 1984. Ik ben sinds mijn jeugd erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en heb altijd met mensen willen werken. De keuze om fysiotherapeut te worden was dus snel gemaakt.

Op de opleiding fysiotherapie kwam ik Marc tegen en samen met hem heb ik naast veel plezier ook een aantal projecten opgezet met TrainExerciseRecover als laatste en meest uitgebreide.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in een particuliere praktijk. Ik heb tijdens mijn werk gemerkt dat veel van mijn patiënten vooral behoefte hebben aan de juiste informatie. Ik pas dit principe toe in al mijn behandelingen en ik merk dat als mensen op de juiste manier worden voorgelicht, zij veel meer invloed hebben op hun eigen klachten.

Dit is de reden dat ik ben begonnen met TER. Juist om online de meest betrouwbare informatie ter beschikking te stellen voor iedereen in begrijpelijke taal.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om mijn eigen grenzen op te zoeken en daar voorbij te gaan. Vooral op het gebied van sport. Ik doe zelf al lange tijd aan triatlons en probeer ook mijn patiënten te motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.